Haos u Vrbasu: DOKTOR NAPAO MEDICINSKU SESTRU jer je SKINULA IKONU sa zida, SNIMAK zgrozio Srbiju (AUDIO)

Doktor Doma zdravlja u Vrbasu vređao je i fizički napao medicinsku sestru na radnom mestu, jer je skinula ikonu sa zida.

Doktor
Foter / Medill DC / photo on flickr

Incident se dogodio krajem prošle godine, a za njega se saznalo kada se na društvenim mrežama pojavio audio-snimak nemilog događaja.

Iako se napad lekara na medicinsku sestru dogodio još pre tri meseca, tačnije 7. decembra, javnost je tak sada saznala za ovaj incident.

U Domu zdravlja „Veljko Vlahović” u ovom bačkom mestu potvrdili su da je lekar specijalista sportske medicine, doktor Dražan Peša, fizički nasrnuo na medicinsku sestru Jelenu Čeke, pred jednim svedokom i to u toku radnog vremena u ambulanti sportske medicine u Vrbasu.

Kako je rečeno, konflikt je nastao zbog skinute ikone sa zida, a iako je medicinska sestra vratila ikonu na prethodno mesto, sukob je eskalirao do fizičkog obračuna.

Sa zvaničnom istragom ovog događaja počelo se 17. decembra, odnosno onog trenutka kada je napadnuta medicinska sestra podnela prijavu rukovodstvu Doma zdravlja, a po službenoj dužnosti reagovali su i iz vrbaske policije.

Protiv lekara Dražana Peše pokrenut je disciplinski postupak, a očekuje se i reakcija Lekarske komore Srbije.loading...