HAPŠENJE U CRNOJ GORI: Policija bez objašnjenja privela birače? (VIDEO)

Interventna jedinica pljevaljske policije, u centru ovog grada, uhapsila je Zorislava Lekovića i Miroslava Vojinovića.

hapšenje
pixabay.com

Očevici tvrde da za ovo privođenje nije postojao ni jedan razlog.

“Novosti” pišu da se majka Miroslava Vojinovića interesovala kod policije zašto joj je sin priveden i da joj je saopšteno da nije ništa uradio ali da je to, navodno, učinjeno preventivno iz bezbedonosnoh razloga.

Miroslava Vojinovića su nepoznata tri muškarca pretukla, pre sedam dana, u centru Pljevalja.

Vojinovića su prema njegovim rečima pre tačno sedam dana, oko pola tri popodne u Ulici Kralja Petra Prvog, kod restorana Zelengora, pajserima i bejzbol palicom napala s leđa dvojica muškaraca, dok je razgovarao sa svojom starijom komšinicom, nedaleko od zgrade u kojoj živi.

– S leđa su me napala dvojica muškaraca, koji su imali fantomke na glavama, a bili su obučeni u crne trenerke. Oborili su me na betom i zadali mi više udaraca. Treći učesnik ovog događaja ih je čekao u automobilu stotinjak metara dalje od tog mesta. Sva trojica potom pobegli u pravcu autobuske stanice – rekao je tada Vojinović za podgoričke “Vijesti”.

Kazao je da je osim njegove komšinice svedoci celog događaja bili i brojni građani Pljevalja, kao i gostiju okolnih lokala.

Posle minut, tvrdi je on, pojavila se policija koja ga je povela u Centar bezbednosti i na lekarske pregled, gde su mu lekari konstatovali brojne povrede uzrokovane udarcima čvrstim predmetima.

On je tada za “Vijesti” kazao da ukoliko narednih dana ne otkriju ko je učestvovao u njegovom prebijanju, smatraće ih odgovornim za ovo što se desilo i da skrivaju počinioce.loading...