Posle sednice kosovske vlade, Haradinaj je rekao da nije čuo poslednje komentare predsednika Tačija na temu njegove saradnje sa Radoičićem i potvdio da je sa njim sarađivao.

– Sarađivao sam sa Radoičićem kao i sa bivšim ministrom Rikalom. Želim da podsetim da sam se zajedno sa predsednikom Tačijem, u njegovoj kancelariji, susreo sa Radoičićem – kazao je Haradinaj odgovarajući tako indirektno na optužbe kosovskog predsednika da je prijatelj osumnjičenog za ubistvo Olivera Ivanovića.

Haradinaj je rekao da on ne krije ljude kojima sa kojima se pozdravljao i da sada nema nikakvih kontakata sa potpredsednikom Srpske liste koji je glavni osumnjičeni za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP, Olivera Ivanovića.

Kosovski premijer je rekao da će se platforma za dijalog Kosova i Srbije brzo naći na sednici Skupštine Kosova i najavio mogućnost sazivanja vanredne sednice. Dodao je da su trenutno u toku konsultacije sa političkim strankama zastupljenim u Skupštini i njenim predsednikom Kadrijem Veseljijem.loading...