HOROR NA AUTO-KOMANDI: Manijak napao devojčicu u podzemnom prolazu

Nepoznati muškarac u subotu oko 16 sati napao je devojčicu u prolazu na Auto-komandi u Beogradu, prijavljeno je policiji.

screenshot/youtube.com

Napadač je identifikovan, ali se za njim još traga, rečeno je RTS-u u MUP-u.

Roditelji su upozorili na društvenim mrežama da se u blizini Autokomande u Južnom bulevaru pojavio nepoznati muškarac koji prati i napada decu, uglavnom devojčice.

Jedan napad se dogodio i za vikend, samo nekoliko dana nakon što su devojčice napadnute na Ceraku i na Vidikovcu.

U policiji su rekli da je muškarac identifikovan, ali da se za njim još traga. U OŠ “Sveti Sava”, koju pohađa napadnuta devojčica, potvrdili su da se radi o njihovoj učenici starijih razreda.

Prolaz za pešake kod Auto-komande, na uglu Njegoševe ulice i Južnog bulevara, veoma je prometan, jer pešačkih prelaza nema. Put kroz prolaz vodi do stanice gradskog prevoza.

U javnom preduzeću “Putevi Beograda” rekli su da su oni zaduženi za održavanje svih pešačkih podzemnih prolaza, kojih u Beogradu ima 22. I potvrdili su da ni u jednom ne postoji video-nadzor.

Međutim, kako dodaju, to bi u narednim mesecima trebalo da se promeni, jer je u planu da se u sedam najfrekventnijih u kojima se događaju i krađe i napadi postavi video-nadzor.

To su prolazi u Nušićevoj, na Terazijama, Kod Sajma, ispred Tržnog centra “Ušće” i u Bloku 44.