HOROR NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Maskirani napadači NAPADALI VOZILA, ima povređenih (VIDEO)

Tri osobe su povređene kada su nepoznati i maskirani napadači u noći između utorka i srede izleteli na auto-put "Miloš Veliki" i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave.

printscreen/twitter.com/Bane ‏

Desetak osoba, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći su presreli vozila kod Mislođina.

O strašnim scenama te večeri jedan od očevidaca kaže.

– Vidim automobili koče, suženje puta označeno onim vertikalnim pokazivačima sa žutim svetlom na vrhu, kojim se označavaju radovi na putu i suženje traka… Vidim svetlost, svi skoro staju, mislim da se nešto zapalilo, da je bila nesreća… Ne znam ni šta da pomislim i samo odjednom čujem pucanje stakla, galama, dim, izleću vandali ispred nas, sa desne, leve strane, onaj ispred hoće nazad, udara me, ja hoću nazad, naslonim se na onog trećeg iza… Vidim malo prostora, između vandala i automobila i dajem gas, pokušavam da ih sve izbegnem i da pobegnem – ispričao je očevidac za Telegraf.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama. Nekoliko metara dalje polupan je sitroen stranih registarskih oznaka.

Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.