HOROR NA JUGU SRBIJE: Nasilnici zlostavljali bolesnog dečaka, pa objavili snimak (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Direktor Centra za socijalni rad Leskovac Predrag Momčilović podneo je juče krivičnu prijavu protiv maloletnih lica koja su u Pečenjevcu pre nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i okačili na internet.

printscreen/youtube.com/juGmedia

Ovaj snimak izazvao je burne reakcije meštana ovog koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i tvrde da im to nije prvi put.

Kako nezvanično saznaje Jugmedia, jedan od maloletnih zloostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su pre par godina intervenisali u njegovom domu jer je otac seksualno opštio sa majkom pred decom.

Na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju svog komšiju, vređaju ga, a u jednom trenutku mu nogom pritiskaju vrat nakon čega on počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

Pretpostavlja se da je ceo snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vreme smeje dok kamerom beleži brutalno nasilje.