HOROR NA VOŽDOVCU: Sin ubio majku! Nikom nije javljala, setra digla uzbunu, otac zatekao JEZIV PRIZOR

Đ. M. (26) je uhapšen zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku D. M. (61) u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac, saznaje "Blic".

policija
Sxc.hu/fsc2k5

U pitanju je osoba koja navodno pati od bipolarnog poremećaja. Prema rečima njegove sestre, navodno se u poslednje vreme lečio u Bijeljini i čudno se ponašao.

Kako dalje saznajemo, juče je napravio incident u Ruzveltovoj ulici u centru Beograda kad je iz čista mira napao jednu devojku koja je bila na motociklu.

Skočio je na nju i tada je došlo do manjeg sukoba sa prijateljem devojke koji ga je sustigao i udarao. Policija je regovala i privela ga.

Kako saznajemo, i devojka privednog mladića, M. V. je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponašao.

Prema izjavama Prvog osnovnog tužilaštva, u pomenutom incidentu nije bilo elemenata krivičnog dela. Nakon toga ukazana mu je prva pomoć i odveden je u bolnicu “Laza Lazarević”, gde su rekli da pacijent nije za njihovu ustanovu, te je ponovo vraćen u policijsku stancu.

Njegova sestra je potom izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

Otac M. M. koji živi u Bijeljini došao jutros oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredma glave.

Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo majke.