HOROR NA VRAČARU: Evo ko je bila doktorka koju su pronašli brutalno izbodenu

Čuvena beogradska doktorka plastične hirurgije Violeta S. A. pronađena je danas u stanu na Vračaru sa ranama od noža, a kako se nezvanično saznaje u pitanju je samoubistvo.

printscreen

Prema nezvaničnom informacijama ona je ušla u kupatilo, zaključala se i nije izlazila.

Kako se saznaje, njeni muž i sin su bili u stanu. Kad su primetili da dugo ne izlazi iz kupatila, razvalili su vrata i zatekli stravičnu scenu, ali je nesrećna žena već bila mrtva. Nađen je nož pored tela.

Hitna pomoć je oko 12.30 konstatovala smrt.

Dr Violeta S. A. je bila specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva. Svojim radom i trudom dostigla je svetski uspeh.

Bila je vlasnica je jedne specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine.

Bila je član mnogobrojih udruženja, kako u Srbiji tako i širom sveta. 

Nakon specijalizacije se usavršavala na mnogobrojnim svetskim klinikama, u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Dobitnica je američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture.  Bila je učesnica mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa, i napisala je preko 40 naučnih radova.

Dr Violeta S. A. je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica, a osim toga vrši i operacije nosa, transfera masti i oblikovanja tela.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.loading...