HOROR NA ZVEZDARI: Isplivali detalji istrage o MANIJAKU koji je pokušao da SILUJE devojčicu u tržnom centru

Muškarac je identifikovan i u toku su provere šta se dogodilo u toaletu beogradskog tržnog centra.

hapšenje
Pixabay.com

Sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile su oko 19 sati sinoć kako muškarac odvodi desetogodišnju devojčicu u toalet. Kako se saznaje, manijak je osumnjičen da je pokušao seksualno da zlostavlja maloletnicu.

Muškarac je identifikovan i u toku su provere šta se dogodilo u toaletu beogradskog tržnog centra.

– Kamere su snimile kako je odvodi u toalet, a potom i kako izlaze – otkriva izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica se igrala sa drugarima u krugu tržnog centra, kada je muškarac prišao i rekao joj da krene za njim. Prema još nepotvrđenoj informaciji, muškarac je izgledao kao čuvar tržnog centra i devojčica je, najverovatnije misleći da je nešto pogrešno uradila, krenula sa njim. Preplašeno dete muškarac je odveo u toalet!

Prema nezvaničnim informacijama devojčicina sestra je videla šta se dešava i manijak je potom pustio dete i roditelji su odmah pozvali policiju.

Kako pričaju zaposleni ovog tržnog centra policija je na lice mesta stigla za nekoliko minuta, odmah su blokirali ceo tržni centar, a ubrzo su identifikovali i priveli osumnjičenog muškarca.

Bili smo u jednoj prostoriji dok su pretraživali tržni centar, pa nismo videli ko je priveden, ali jedna osoba jeste – pričaju zaposleni.