Iskočio iz prvog i pao ispod drugog vagona duplog vozila, pa ga isekli točkovi.

 

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, nešto pre 23 sata, u Bulevaru Kralja Aleksandra 282, stradao je nepoznati muškarac, kada ga je tramvaj raskomadao na šinama! Nesrećni čovek je iskočio iz prvog vagona duplog tramvaja i pao ispod drugog, pa su delovi tela bili rasuti u dužini od 200 metara, koliko ga je vozilo “vuklo”.

Stravičan prizor zatekli su sinoć prolaznici u Bulevaru Kralja Aleksandra, gde su delovi tela nastradalog muškarca bili rasuti svuda po šinama. Prema rečima dežurnog dispečera GSP-a, muškarac se nalazio u dupliranom tramvaju na liniji 7 i na stajalištu “Lion”, čovek je nasilno otvorio vrata i ispao iz tramvaja.

Putnik je iskočio kad je tramvaj počeo da se kreće u smeru ka okretnici u Ustaničkoj. Vozač nije ni primetio da je prilikom skoka potpao pod drugi vagon, koji ga je potpuno isekao – potvrdio je “Novostima” dispečer GSP-a.

Prema nezvaničnim informacijama, raskomadano telo primetio je tek vozač tramvaja koji je išao iza njega. Kako saznajemo, vozaču “sedmice”,N.R., koja je usmrtila čoveka od prizora je pozlilo i njemu je ukazana prva pomoć na okretnici u Ustaničkoj ulici.

Poginuli čovek, navodno je bio u alkoholisanom stanju, a vrata je otvorio kada je vozač već pokrenuo tramvaj, posle zaustavljanja na stajalištu. Ovo vozilo je opremljeno video nadzorom, međutim u blizini srednjih vrata nema kamera, pa je pitanje da li će detalji nesreće moći da se pregledaju.

Raskomadano telo policija je ubrzo pokrila, međutim svi koji su prošli ovim putem, automobilom, ili pešaka, mogli su da vide ostatke na šinama, koji su na putu ostali do dolaska ekipe “Gradske čistoće”.