HOROR U LAZAREVCU: Majka troje dece izbola muža nožem, pa ga danima…

Motiv zločina za sada nije utvrđen, ali se spekuliše da je osumnjičena Sinišu uhvatila navodno u prevari.

Hronika
Dnevno.rs

Jasmina S. (44) iz Lazarevca, osumnjičena da je ubila svog supruga Sinišu S. (40), pre više od sedam dana, a zatim ga držala u stanu – iza sebe ima još jedan brak, a kako se nezvanično saznaje, njen prvi muž je navodno poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ona je, kako se sumnja, nasmrt izbola Sinišu sa kojim ima troje maloletne dece, a potom sebi prerezala vrat i u besvesnom stanju je prebačena u bolnicu. Međutim, u jednom momentu se probudila i njeno stanje je sada stabilno.

Njegovo telo je danima držala u krevetu i navodno polivala deterdžentima, kako se ne bi širio neprijatan miris. U stanu gde se dogodila porodična tragedija živela su njihova maloletna deca starosti devet, osam i šest godina, a kako se saznaje, ona su sada u hraniteljskoj porodici.

Ona je deci i komšijama kazala da je Siniša S. imao zdravstvenih problema i da spava u sobi i da ga niko ne uznemirava. Motiv zločina za sada nije utvrđen, ali se spekuliše da je osumnjičena, supruga uhvatila navodno u prevari.

Horor u stanu

Siniša je zaista imao zdravstvenih problema, a osumnjičena je kazala da je on navodno bio u bolnici. Međutim, kasnije se ispostavilo da on nije bio u bolnici, već je mrtav ležao u krevetu umotan u ćebad, nakon što ga je kako se sumnja nasmrt izbola. Nakon toga, ona je njegovo telo polivala detardžentima i prskala osveživače vazduha i sve je to radila, kako se pretpostavlja da bi suzbila neprijatan miris. Deca o tome nisu ništa znala, pošto nije dozvoljava da uđu u sobu u kojoj se nalazio, već im je rekla, da on spava i da ga ne uznemiravaju. Deca nisu videla užas, već su oproštajno pismo koje su pronašli odneli kod prvog komšije i nakon toga on je pozvao policiju – kaže izvor blizak porodici.

Dodaje, da ništa nije ukazivalo na porodičnu tragediju, koja je potresla i stanare zgrade u ulici Dula Karaklajića gde su supružnici stanovali kao podstanari. Stan je zapečaćen od strane pripadnika MUP-a Srbije o čemu postoji obaveštenje na vratima.

Da li je između supružnika ranije dolazilo do porodičnog nasilja ne zna se. Poznato je da je Siniša voleo Jasminu. On je njenom najstarijem sinu bio kao rođeni otac, iako mu je otac poginuo dok je još bio beba. Njih dvoje su imali korektan odnos, iako je on iz Jasmininog prvog braka. On često nije boravio u tom stanu jer puno radi i dosta je na terenima. Verovatno je ona pronašla u njegovom telefonu nešto što je pobudlo sumnje, da je navodno vara i o tome je trebala da razgovora sa njim i da civilizovano reše problem ako je zaista postojao, a ne na način koji je zgrozio i začudio sve – objašnjava izvor.

Ostavila oproštajno pismo

Deca su pokucala na vrata komšijinog stana i vidno uznemirena donela oproštajno pismo u kom je navodno pisalo:

Znam da me nisi voleo kao Sinišu, i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani sa njim, a i ne moraš, meni je sve jedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke – pisalo je u pismu koje je Jasmina ostavila svom najstarijem sinu.

Kako se saznaje, komšija je to pismo uzeo od dece i predao ga policiji.

Jasmina je oko vrata imala obmotane peškire i svuda je bilo krvi nakon što je pokušala da se ubije iza vrata dnevnog boravka.

Ona je u besvesnom stanju prevezena u bolnicu, gde se probudila i navodno priznala zločin.

Imali su psa, ali ne zna se šta je bilo sa njim. Navodno, Jasmina je kazala da ga je udario automobil – da li je to zaista tako ili je sklonila psa, kako ne bi nanjušio telo to ne znamo – dodao je naš dobro obavešten izvor.

Komšije: “Često su se svađali”

Međutim, stanari ove zgrade su nam kazali da su navodno, često čuli svađu između supružnika.

Oni su se često svađali, što smo imali priliku da čujemo u više navrata, čak i mi koji živimo nekoliko spratova iznad. Verovatno to nisu radili pred decom. U zgradi se osećao smrad, ali niko od nas nije pomišljao da se desila ovakva tragedija. U našoj zgradi je inače bučno, a od kako se ovo desilo postalo je sve mirno. Jasminu sam često viđala i kad god sretne nekog od komšija volela je mnogo da priča, a spekulisalo se i da je imala nekih psihičkih problema – kazala je komšinica.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičena je nekoliko dana uoči zločina u jednoj lokalnoj prodavnici kupovala kućnu hemiju i sredstva za čišćenje kupatila.

Pretpostavlja se da je planirala da time ukloni tragova posle ubistva za koje je osumnjičena.

Podsetimo, porodična tragedija dogodila se u Lazarevcu u Ulici Dula Karaklajića kada je Jasmina presudila mužu, a potom ga je nekoliko dana držala u stanu. Prema rečima komšija, Jasmina i Siniša su živeli kao podstanari.