HOROR U NAPUŠTENOJ KUĆI NA DEDINJU: Policija ispitala mladića koji je pronašao devojku bez odeće

Muškarac koji je u utorak uveče u napuštenoj kući na Dedinju pronašao devojku u polusvesnom stanju nagu do pojasa, detaljno je ispitan u policiji. Ispričao je da je u kuću ušao kako bi obavio nuždu gde je zatekao jezivu scenu.

policija
Pixabay.com

Devojku je pronašao muškarac koji je igrom slučaja ušao u napuštenu kuću i odmah pozvao policiju. Kako prenosi portal Pink, muškarac je ispričao policiji da je ušao u napušteni objekat da obavi nuždu.

Nakon što je ušao, video je polugolu žensku osobu u lošem stanju. Uplašio se i istrčao napolje, a odmah zatim pozvao je policiju koja je brzo stigla na lice mesta. Policija i Hitna pomoć pružili su pomoć devojci, a zatim je prevezli na Vojnomedicinsku akademiju.

Pripadnici policije zatim su detaljno ispitali muškarca koji je pronašao devojku, za koju se u prvom trenutku mislilo da je maloletna, jer je izgledala jako loše. Devojka nije imala vidljive povrede na telu, a dalja istraga će utvrditi da li je seksualno zlostavljana, u šta se posumnjalo jer nije imala donji deo odeće.