Horor u Nišu: Pripadnica policije pokušala samoubistvo

Policajka J. I. (22) iz Niša koja je ranjena kada je, kako se sumnja, sinoć pucala sebi u grudi iz službenog pištolja, operisana je u Kiničkom centru u Nišu i trenutno je njeno stanje stabilno.

policija
Pixabay.com

– Pacijentkinja je stabilno, operisana je i nakon toga se nalazi u jedinici intenzivne nege na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara – potvrđeno je u KC Niš.

U niškoj policiji kažu da mlada policajka nije bila na dužnosti sinoć i da se utvrđuje šta se dogodilo.

– Dobili smo prijavu da je policajka, koja je bila van dužnosti, pucala sebi u grudi u privatnom automobilu. Obavešteno je Više javno tužilaštvo i u toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja – kažu u niškoj policiji.

Kako Blic nezvanično saznaje, mladić koji se nalazio sa J. I. u kolima nije policajac.

– Do incidenata je došlo u ulici Save Kovačevića u naselju Palilula. U momentu samoranjavanja J. I. se nalazila na mestu vozača u parkiranom automobilu marke BMW gde je razgovarala sa mladićem koji je bio sa njom u kolima. Sumnja se na pokušaj suicida, za sada nema indicija da nešto drugo u pitanju. Šta se tačno dogodilo moći će da se kaže tek kada se završi istraga – navodi izvor.

Forenzičari niške policije noćas su do kasno vršili uviđaj u automobilu u kojem se odigrala drama, kako bi dokumentovali sve tragove u cilju rasvetljavanja događaja i utvrđivanja svih okolnosti.