HOROR U PANČEVU: Preminula žena koju je bivšu muž IZBO na autobuskoj stanici!

Desanka M. (60), koju je danas oko podneva na autobuskoj stanici u centru Pančeva izbo muž Petar M. (64), preminula je u bolnici.

Ubistvo Krv Nož
Foter/VanDammeMaarten / photo on flickr

Nesrećna žena preminula je oko 14 sati. Kako “Novosti” prenose, Desanka je imala 15 uboda, a povređena su joj oba plućna krila, vrat i leđa. 

Prema prvim informacijama ona je bila živa kada je ekipa Hitne stigla do nje, prebačena je na Odeljenje hirurgije, ali lekari nisu mogli da joj se izbore za život.

Pančevačka policija uhapsila je Petra M. (64) zbog sumnje da je u petak popodne nožem naneo više ubodnih rana u predelu vrata i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

Nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok su Petra trojica muškaraca pojurila i uspela da savladaju do dolaska policije.

Kako dalje prenose mediji, bračni par je već duže u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. 

Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom. Po rečima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.loading...