HOROR U RUSIJI: Tašta iskasapila zeta, pa mu odsekla polni organ

Neimenovana Ruskinja (49) iz Novgoroda surovo je ubila svog bivšeg zeta Dmitrija Bogdanova (32) zato što nije plaćao alimentaciju njenoj ćerki i unuku.

Ubistvo Krv Nož
Foter/VanDammeMaarten / photo on flickr

Tašta je, uz pomoć svog partnera, čak 27 puta nožem izbola Bogdanova, a zatim mu odsekla testise i bacila ih kroz prozor.

Kako se navodi, Bogdanov je tokom vikenda otišao u stan svoje bivše tašte da razgovaraju, a tamo je zatekao i njenog dečka.

Zajedno su večerali, a onda su počeli da piju. Posle nekoliko sati alkoholisanja tašta i zet su se žestoko posvađali zbog alimentacije.

U naletu besa tašta je dohvatila kuhinjski nož i njime nekoliko puta izbola Bogdanova. On je izgubio svest, a onda je nož uzeo taštin dečko, koji je nastavio da ga bode. Nakon što su nesrećnog čoveka izboli ukupno 27 puta, tašta je ponovo uzela nož, odsekla Bogdanovu oba testisa i bacila ih kroz prozor.

Komšije u stambenom bloku u Novgorodu, u kojem se zločin dogodio, u šoku su nakon svega. Oni kažu da su poznavali Bogdanova i da je često dolazio kod tašte.

– Njih dvoje su se lepo slagali. Međutim, oboje su nezgodni kad malo više popiju. Ipak, niko nije mogao ni da pretpostavi da bi ovako nešto moglo da se dogodi – navela je jedna od komšinica.

Posle stravičnog zločina, tašta je telefonom pozvala svoju ćerku i ispričala joj šta je uradila. Ćerka, šokirana majčinim priznanjem, odmah je pozvala policiju.

– Istražitelji su u stanu zatekli stravičan prizor. Osakaćeno telo Bogdanova ležalo je u dnevnoj sobi u lokvi krvi. Tašta i njen dečko takođe su bili prekriveni krvlju – naveli su ruski mediji.

Iako je bilo očigledno šta se u stanu dogodilo, tašta i njen partner su u početku negirali da su ubili Bogdanova.

– Njih dvoje su odvedeni u policijsku stanicu, gde su ih inspektori ponovo ispitali. Tek tada su priznali zločin. Tašta je rekla da je ubila bivšeg zeta zbog svoje ćerke. Navela je da Bogdanov nije hteo da pomogne svom sinu i bivšoj ženi, te da im je živ bio od koristi koliko i sada, kad je mrtav – prenose strani mediji.