David B. (20) iz Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je pretukao, pa silovao devojku (19) ometenu u razvoju. Da tragedija bude veća, tu devojku je pre dve godine silovao i deflorisao njen brat od strica Franc K. (26).

 

Silovanje se dogodilo u utorak ujutru, kada je nesrećna devojka krenula u prodavnicu. Tad je srela Davida B., koga poznaje, i on ju je pod nekim izgovorom odveo do svog stana. Nakon što joj je ponudio kufu i sok, krenuo je u bolesnu akciju. Nekoliko puta ju je udario i nakon što ju je silovao, uputio joj je pretnje da će je ubiti ukoliko nekome kaže šta se dogodilo, a potom ju je pustio da ide kući.

Nakon povratka kući, uplašena devojka je bila ćutljiva, što je pobudilo sumnju njenih rođaka da se nešto dogodilo. Oni su na telu devojke primetili i modrice. Nesrećna devojka je nakon jednočasovnog razgovora nekako smogla snage da do detalja ispriča šta joj se dogodilo. Usledila je prijava policiji, koja je ubrzo pronšla i uhapsila osumnjičenog Davida B. Osumnjičeni je policajcima priznao da su imali odnos, ali na dobrovoljnoj bazi. Bukvalno je od reči do reči ponovio priču prethodnog napasnika.

Ginekološki pregled nesrećne devojke potvrdio je da je bilo grubog odnosa. David B. danas bi trebalo da bude sproveden u nadležno tužilaštvo, gde će biti saslušan. Inače David B. je odranije poznat policiji.

Inače, nesrećnu devojku je u martu 2015. u napuštenom toaletu pretukao, pa silovao njen brat od strica Franc K. On ju je sačekao ispred specijalne škole, te joj je predložio da malo prošetaju. Kada su stigli u blizinu stadiona, uvukao ju je u WC. Tu je počeo da je bije naređujući da se prepusti. Nakon što se iživljavao nad njom, izbacio ju je iza tribina, a zatim je pobegao ka gradu. Prebijenu devojku tada su spazili prolaznici, a ubrzo su došle i policija i Hitna pomoć. Lekari su konstatovali da joj je Franc tokom silovanja oduzeo nevinost, a takođe su na njenom telu konstatovane brojne modrice. Usledila je potera i policajci su Franca pronašli pijanog na autobuskoj stanici. Imao je dva putna kofera i rekao je da ide u Beograd.

Tada je na saslušanju hladnokrvno ispričao da je došlo do seksualnog odnosa, ali da nije bilo prinude.loading...