HOROR U ZATVORU: Monstrum iz Rakovice koji je letos ubio ženu i sina PREREZAO SEBI VRAT

Ubistvo u Rakovici
Printscreen

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji, pišu beogradski mediji.

 

Vest je potvrđena “Blicu” u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. Kako piše ovaj medij, Nikolić je sebi prerezao vrat staklom koje je uzeo od slomljenog ogledala u toaletu.

 
Kada je Nikolić počeo da lomi staklo kako bi došao do sečiva, ka njemu su potrčala trojica cimera kako bi videli o čemu se radi. Dok su stigli do njega on je već počeo da se reže.

Prvi zatvorenik koji je stigao do Nikolića i pokušao da mu otme staklo kako bi ga spasao zadobio je ubodne rane! On se nalazi u Urgentnom centru i u stabilnom je stanju.

Kada je izbo zatvorenika, Nikolić je nastavio da seče sebi grkljan. Ubrzo je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Nikolić se trenutno nalazi na operaciji i “hospitalizovan je zbog hitne medicinske intervencije”.

On je u poslednje vreme počeo da žali što je ubio sina, šetao je po ćeliji i nije mogao da spava.

 

Podsetimo, Marko Nikolić (43), monstrum koji je pred brojnim očevicima zaklao svoju suprugu Maju Đorđević, sina Mihaila je rukama prethodno gušio na Banjičkom groblju. Mrtvo dete doneo je u Centar za socijalni rad i bacio ga pred suprugu od koje se razvodio. A onda je nasrnuo na nju i izbo je nožem više od 50 puta!

Kada su radnici Centra za socijalni rad pokušali da ga obuzdaju, napao je i njih – troje je i teško povredio.