HOROR UBSTVA U MOSKVI! Pronađeno još jedno TELO BEZ GLAVE, treće od decembra

Policijska traka
Sxc.hu/nokomai

Telo muškarca bez glave i udova nađeno je u reci Moskvi, na Vorobjevskom keju, u zapadnom delu grada, saopštila je policija ruske prestonice.

 

Telo je otkriveno danas oko 16 sati, nedaleko od stadiona “Lužnjiki”, a očevici su potvrdili da nije imalo glavu i udove.

Nije poznato kada je nastupila smrti, koliko vremena je telo bilo u vodi i kako je ostalo bez glave i udova. Prema prvim informacijama, radi se o muškarcu srednjih godina. Telo je odneto na obdukciju, a policija je samo kratko navela da je istraga u toku.

 
Ovo je treći slučaj u poslednjih nekoliko meseci da u Moskvi i Podmoskovlju bude otkriveno telo bez glave, i u sva tri slučaja se radi o muškarcima srednjih godina.

Prvo je u decembru u zapadnom delu Podmoskovlja nađeno obezglavljeno telo muškarca. Glava ubijenog čoveka ležala je nedaleko od tela, a taksi koji je vozio nađen je na putu u blizini.

Pre tri dana, u istočnom Podmoskovlju, u naselju Svjerdlovskij, takođe je nađeno obezglavljeno telo muškarca. Policija je u oba slučaja utvrdila da se radi o ubistvu, a istraga je još u toku.