HOTEL U CENTRU NIŠA KAŽNJEN NA GOOGLE: Pljušte loše ocene zbog Vučićevog postera (FOTO)

Protivnici postavljanja postera Aleksandra Vučića na 15 spratova visokoj zgradi hotela Ambasador u centru Niša, "oborili" su tokom večeri i noći ocenu ovog objekta na Guglu - sa 4,6, na čak 1,0 oko ponoći.

screenshot/google.rs/maps

Neuobičajeni protest na najposećenijem internet pretraživaču trajao je do duboko u noć. Najveći niški hotel imao je skoro čistu peticu, dok se nije saznalo da će preko 15 spratova na strani okrenutoj ka trgu, biti pokriveno porukom dobrodošlice Aleksandru Vučiću i njegovom slikom.

Kako je počela da se nazire poruka “Dobrodošli, predsedniče”, pojavio se niz novih poruka i loših ocena, pa je u jednom delu večeri ocena Ambasadora, hotela sa tri zvezdice, na Guglu pala i do jedinice, da bi kasnije porasla na 1,6 do 1,8. Oni koju su poslednji komentarisali hotel, imali su primedbe uglavnim na “prljave prozore” ili “krpe” i “mrlje” na istim, što je aluzija na poster predsednika, čije je lepljenje na staklenu fasadu hotela u toku.

Vlasnik hotela prethodno je izjavio da ugostitelji, privrednici, neki sportisti i građani, žele na ovaj način da prirede iznenađenje predsedniku, u znak zahvalnosti za pomoć tokom pandemije, prenosi N1.

Pre bure sa ocenjivanjem na Guglu, mnogo je fotografija sa centralnog trga u Nišu bilo i na mreżama, uglavom uz negativne komentare.

Isticano je i angažovanje Parking servisa na postavljanju postera, uz pitanje ko je angažovao i čijim novcem platio to javno preduzeće da učestvuje u političkoj promociji Aleksandra Vučića, koji je, podsetimo, najavio pre nedelju dana da dolazi u Niš na nekoliko dana.

Očekuje se da to bude krajem ove nedelje, ali još se nije pojavila zvanična najava.