Advokat Marjanovića otkriva nove detalje: Tvrdnja koju je izneo ŠOKIRALA je sve na suđenju

Nikola Dumnić, advokat Zorajna Marjanovića na današnjem ročištu izneo je šokantne informecije, u kojima tvrdi da su njegov klijent kao i ostali članovi njegove porodice bili tajno prisluškivani i praćeni.

zoran marjanović
dnevno.rs/kolaž

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića na današnjem ročištu izneo je šokantne informacije, u kojima tvrdi da su njegov klijent kao i ostali članovi njegove porodice bili tajno prisluškivani i praćeni.

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović stigao je u beogradsku Palatu  pravde u pratnji advokata, gde je u toku suđenje.

U toku procesa, njegov advokat Nikola Dumić tvrdi da su Zoran Marjanović i članovi porodice Marjanović tajno prisluškivani i tom prilikom tražio transkript prisluškivanih razgovora, kao i razloge zbog kojih je to učinjeno. Kako on tvrdi, ozvučena su bila vozila porodice Marjanović kao i njihova kuća.To proizilazi iz dokumenta mup-a Srbije od 30.maja 2016.godine.

Marjanović je jedini osumnjičeni za teško ubistvo pevačice i ukoliko se dokaže da je kriv, preti mu do 40 godina zatvora, prenose “Novosti”.