CRNA UDOVICA: Narkomanka ubila i drugog ljubavnika!

Cvetkovićeva, koja je već odslužila sedmogodišnju robiju zbog ubistva verenika, privedena u Vraniću zbog sumnje da je nožem iskasapila momka Milana Tomovića (38)

 Jasmina Cvetković (37) uhapšena je u Vraniću zbog sumnje da je u četvrtak uveče u stanu na Miljakovcu nožem iskasapila momka Milana Tomovića (38). Ovo je Jasmini Cvetković drugi zločin, budući da je 2000, kad se zvala Jasmina Antonijević, iz pištolja ubila verenika Aleksandra Paunovića, zbog čega je provela sedam godina na robiji.

Prekjučerašnji zločin se dogodio u Ulici Nikole Marakovića, kada je Jasmina Cvetković nožem u srce više puta ubola Tomovića, nakon čega je pobegla. Kako saznajemo, Milan i Jasmina su u četvrtak uveče zajedno došli u stan prijatelja V. P.

– Jasmina je posle svađe uzela nož i u hodniku ubila dečka naočigled V. P. Nije dozvolila vlasniku stana da pozove policiju, već je još sat vremena provela pored tela, posle čega je pobegla kod rođaka u Vranić – kaže naš izvor.
Čim je pobegla, V. P. je pozvao policiju i Hitnu pomoć.
– U hodniku je bilo kao u klanici, a Milan je bio u lokvi krvi. Čula sam da su oboje bili narkomani – kaže komšinica.

Ona dodaje da su Milan i Jasmina počeli da se svađaju još ispred zgrade.
– Jasmina je vikala na Milana, a onda mu lupila šamar. Čini mi se da joj je on uzvratio – kaže komšinica.

Par se uz dreku popeo do četvrtog sprata, a situacija nije bila ništa bolja ni kada su ušli u stan.
– Čulo se vrištanje, a zatim je ženski glas povikao: „Otvori vrata, odmah otvori”. Onda sam čula lupnjavu u hodniku i otvaranje vrata od lifta – uznemireno je pričala komšinica.

Tomovićevi poznanici kažu da se on zabavljao s Jasminom nešto manje od godinu dana.
– Često su se tukli, čak i na ulici. Stalno smo pitali Milana šta će mu ona, ali nije hteo da je ostavi. Pričao je da se zaljubio – rekao je Milanov poznanik.
UBILA UBICU ŠEFA ZVEZDARACA

Jasmina Cvetković ranije se zvala Jasmina Antonijević, a na stupce crne hronike došla je u martu 2000. godine, kada je hicima iz pištolja ubila Aleksandra Paunovića, zvanog Mali Paun. Ona je posle tog zločina ispričala da ju je Paunović, s kojim se verila četiri dana pre ubistva, svakodnevno šamarao i maltretirao.
– Veče pre ubistva bio je nervozan zbog mog telefonskog poziva, a kobnog dana mi je naredio da zatvorim prozor i rekao: „Sada ćemo da rešimo ovo zauvek”. Uplašila sam se i uzela njegov pištolj, a kad je krenuo prema meni, pucala sam – ispričala je ona.

Inače, Aleksandar Paunović bio je osuđen na četiri godina zatvora zato što je, kao 15-godišnjak, u oktobru 1994. ubio Dejana Marjanovića Šabana, jednog od šefova mafije na Zvezdari.

 

Porodica u šoku

Milan Tomović živeo je s ocem i bratom u istoj ulici u kojoj je i ubijen.- Njih dvojica su u potpunom šoku. Milan i brat su u detinjstvu ostali bez majke, otac ih je odgajio i njih trojica su bili vrlo bliski – kaže komšija Tomovića.

 loading...