Čuvar CZ-a upucan ispred kuće!

Radnik Centralnog zatvora ranjen je sa dva hica u butinu ispred zgrade broj 22 u Ulici Voje Veljkovića

Dvojica nepoznatih napadača ranila su u subotu ujutru oko 7.30 sati Igora Hamedovića (38), čuvara Okružnog zatvora u Beogradu, ispred zgrade u beogradskom naselju Zvezdara!

Radnik Centralnog zatvora ranjen je sa dva hica u butinu ispred zgrade broj 22 u Ulici Voje Veljkovića, gde i stanuje. Policija sumnja da su u napadu učestvovala dvojica napadača, od kojih je jedan hicem iz pištolja ranio Igora Hamedovića. Na mestu ranjavanja juče su bile i dve prijateljice Hamedovića, koje su ga svojim automobilom odvezle do Urgentnog centra.

– Dolazio je kod nas u stan kada su, kako nam je rekao, na njega pucala dva napadača koja su nosila šalove preko lica. Oni su ispalili više metaka a dva su ga pogodila u butinu. Zatim su pobegli. On nas je potom pozvao na interfon. Izašle smo i brzo ga odvezle u Urgentni centar. On ne zna šta se dogodilo, da li su napadači baš njega čekali, kao i šta bi mogao da bude motiv napada. Ali, rekao je da su jednom od napadača pre pucnjave drhtale ruke – objašnjavaju prijateljice.

One navode da je Hamedović čovek čvrstog karaktera, ozbiljan u svom poslu i da ne vide razloge zbog kojeg bi na njega bio izveden organizovan napad.

Kako saznajemo, policija je saslušala Hamedovića u Urgentnom centru. On je razveden i ima sina od 14 godina, koji živi s majkom, a rodom je iz Bariča kod Obrenovca.