Bojan Milojević iz Paraćina već nedelju dana traga za suprugom Biljanom (27) i dvoipogodišnjom ćerkom Anastasijom. Njima dvema se svaki trag gubi u sredu, 21. januara, kada su po podne izašle iz kuće i nestale. Nestanak je prijavio policiji i Centru za socijalni rad.

– Biljana vrati se kući, još uvek te volim, i tebe i dete. Vrati se zbog deteta. Ništa ti neću zameriti. Nije mi dobro zbog svega što se dešava, ne spavam zbog tebe i deteta. Neću ništa da ti prigovaram. Dosad smo lepo živeli, možemo tako i nadalje. Samo se vrati kući – poručuje Bojan i dodaje da „Biljana zna da je voli i da on ne može bez deteta”.

On sumnja da je žena sa detetom otišla od kuće zbog svađe na njihovoj slavi Svetom Jovanu. Milojević navodi da je video da se žena preko društvenih mreža dopisuje sa nekim mladićem iz Apatina.

– Svađali smo se i gosti su čuli svađu. Nikada je nisam tukao, imali smo uobičajene bračne rasprave, ali ne znam razlog za njeno napuštanje kuće. Sutradan sam otišao na posao i čuli smo se oko 9 sati. Pitala me je koju ćemo boju pločica da postavimo u kuhinji jer su došli majstori da završe radove na obnovi kuće posle poplave. Oko 17 sati, kada sam se vratio sa posla, nje i deteta nije bilo u kući. Majstori su mi kazali da su je zatekli na ulici sa detetom i dve torbe i da su je vratili kući kako bi završili posao. Posle njihovog odlaska, ona je otišla ka autobuskoj stanici. Uzela je sve pare iz kuće od državne pomoći – jada se suprug.

Biljanina majka Ljilja i sestra Maja takođe su veoma zabrinute. Apel Bilji i Anastasiji uputile su preko društvenih mreža.

– Biljo, dete, gde si, da si, javi se majci. Mnogo brinem. Vreme prolazi i sumnjam da su dobro. Pitamo se gde je i šta radi. Biljana se javila porukom u petak i napisala ,,dobro smo, ne zovite”. Živela je vanbračno sa Bojanom pet godina, imaju ćerku Anastasiju, ne verujem da ju je tukao. Sada nismo sigurni šta je sa njom i detetom. Mnogo brinemo – zapomaže majka Ljiljana.

I Maja poručuje sestri da se hitno javi.

– Molim te, brinem za tebe i Anju. Ne znamo za razloge njenog nestanka, nikada mi nije kazala da će otići. U policiji kažu da postoji mogućnost da je sama otišla, ali ona bi to kazala majci i meni, bar bi se javljala da ne brinemo. Na sve sumnjamo. Svuda smo se raspitivali i išli, niko ništa ne zna. Nje jednostavno nema, kao da je propala u zemlju – navodi sestra.

 

Svađa na slavi
– Posvađali smo se za našu slavu Svetog Jovana jer se dopisivala sa nekim iz Apatina.Video sam poruke koje su glasile ,,gde ti je muž”, ,,šta radiš, kako si i kad da dođem”, a ona mu je pisala ,,šta ćeš mi… hahahha”. Međutim, kazala mi je da to nije tačno i da se ne dopisuje sa muškarcima. Telefon je krila od mene, pričala mi je da je ugasila profile na društvenim mrežama – priseća se Bojan Milojević.loading...