Devojka koja je jedina preživela nesreću na Avali i dalje u teškom stanju

Imajte razumevanja, očajni smo. Valentinino stanje je nepromenjeno. Video sam je kako leži, pokrivena do vrata belim čaršavom, samo joj se izgrebano lice vidi. Ostalo nam je samo da se molimo za nju.

Ovim rečima se juče obratio novinarima otac Valentine Mihailović (20), jedine preživele putnice iz “reno klija”. Njeno stanje je i dalje kritično, a lekari Urgentnog centra se bore za njen život. U sudaru “renoa” i turskog šlepera pre tri dana na Kružnom putu poginuli su Valentinin momak Danijel Dominković (22) i prijatelji Kristijan Fazlija (20), Isidora Demir (19) i Sead Kruezi (20).

– Tragedija, šokirani smo. Celo naselje se moli da Valentina preživi. Ona je divna i vredna, završila je medicinsku školu i čekala posao medicinske sestre. Roditelji su joj očajni – ispričale su komšije Mihailovića iz beogradskog naselja Mirijevo, prenosi Blic.

Neutešna porodica je neprekidno u Urgentnom centru.

– Svi se nadamo, njeni roditelji su divni i radni ljudi. Nisu zaslužili da im se ovo desi – kažu komšije.

Turskom kamiondžiji E. I. (57), za koga se sumnja da je zaspao za volanom i izazvao nesreću, sinoć je, na predlog tužioca, određen pritvor od mesec dana zbog mogućnosti bekstva.loading...