HAOS U BEOGRADU: Penzionisani vojni pilot NOKAUTIRAO čoveka, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT!

Lj. J. (60) zadobio povrede opasne po život.

Hitna pomoć
Dnevno.rs

U incidentu koji se u nedelju uveče dogodio u naselju Stepa Stepanović teško je povređen muškarac Lj.J. (60). Njega je posle prepirke ispred jedne prodavnice udario H.M.(55), a šezdesetogodišnjak je pao i udario glavom o pločnik. Čovek je zadobio prelom lobanje i nagnječenje mozga, i lekari se bore za njegov život!

Svađa između dvojice muškaraca navodno je prvo počela u samoposluzi, gde je H. M. prvo udario Lj. J. čelom u lice. Kasnije je povređeni muškarac izašao iz radnje i nastavio sa dobacivanjem, a sumnja se da je bio u pripitom stanju. U trenutku kada je iz prodavnice izlazio sa osmogodišnjim sinom H.M. (55), verovatno ponovo reagovajući na dobacivanja, nokautirao šezdesetogodišnjaka. Lj.J. koji je zadobio prelom mozga i nagnječenje lobanje Hitna pomoć prevezla je u Urgentni centar, a zbog težine povreda doktori veruju da ima male šanse da preživi.

H. M. je, kako “Novosti” saznaju, vojni pilot u penziji. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, a u ponedeljak će biti priveden i tužiocu.