HITNA POMOĆ IMALA PUNE RUKE POSLA: Pet saobraćajki, poginuo biciklista, a jedan čovek PAO SA DRVETA i stradao!

Ekipa Hitne pomoći imala je jutros do 7 časova ukupno 107 intervencija, od čega je 13 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara su tražili najviše asmatičari.

Hitna pomoć Leto
Beta

U Beogradu se prethodne noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, a u jednoj je teške povrede zadobio biciklista, koji je od posledica povreda preminuo, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je agenciji Beta da je muškarac (60), koji je upravljao biciklom, preminuo posle saobraćajne nezgode koja se desila oko 22.25 na Starom kragujevačkom putu.

Oko 23.00 desila se nezgoda na uglu ulica Višnjičke i Mije Kovačevića u kojoj je povredjen muškarac star 58 godina i on je prevezen u Urgentni centar.

U Zemunu, u Prvomajskoj ulici desila se saobraćajna nezgoda oko 20.40 prilikom čega je povredjena žena, koja je prevezene u Kliničko bolnički centar Zemun.

Oko 20.30 na Putu za Ovču povredjen je motociklista, ali je odbio transport u bolnicu, a oko 20.20 na uglu Kapetana Zavišića i Vojvode Stepe povredjen je pešak koji je prevezen u Urgentni centar.

Pero V. (57) stradao je oko 14 časova u dvorištu kuće u Ulici Milana Vukovića u Beogradu. Čovek je pao sa drveta, sa visine od oko 8 metara i preminuo na mestu pada. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je u pitanju nesrećni slučaj.