Horor: Lovačkim nožem klao bivšu ženu ispred vrtića

Kada su videle da je Slađan Dabižljević izvadio nož i krenuo ka svojoj supruzi, vaspitačice su hitro reagovale i njihovu četvorogodišnju ćerku uvele u učionicu, tako da nije videla kako joj otac nožem seče majku.

Slađan Dabižljević iz Vrnjačke Banje koji je napao prekjuče lovačkim nožem bivšu suprugu Marijanu Makojević (29) u zgradi vrtića “Biseri” nanevši joj više ubodnih rana po rukama, nogama i vratu, priveden je.

Policija mu je odredila pritvor, a čitav slučaj okarakterisan je kao pokušaj ubistva, da bi ubrzo tužilac delo prekvalifikovao u porodično nasilje.

Kada su videle da je Slađan izvadio nož, vaspitačice su hitro reagovale i njihovu četvorogodišnju ćerku uvele u učionicu, tako da nije videla kako joj otac nožem seče majku!

– Na sreću to je video domar, vaspitačica i još nekoliko roditelja, koji su u to vreme, kao i ja dovodili decu u vrtić, i neko od njih je odmah pozvao policiju dok su ga smirivali da me ne zakolje nožem. Imam tri ubodne rane od noža i jedan prerez ispod grla koji su mi tog jutra ušili u Kliničkom centru u Kruševcu, jer sam iz Trstenika odmah sanitetom prevezena za Kruševac.

Kako Marijana navodi, više od godinu dana ima probleme sa bivšim mužem, koji je jednom pokušao i da je zadavi.

– Podnela sam krivičnu prijavu koja je kasnije dopunjena, ali je on nastavio da mi preti. Kada je u vrtiću izvadio nož, jedan od roditelja je pokušao da ga smiri, ali bez uspeha. Dok su ga policajci odvodili, dobacio mi je da će izaći iz zatvora i da će me zaklati – sva usplahirena priča Marijana.

Kriza u braku je počela kada je Slađan upao u dugove kod zelenaša. Juna prošle godine su se zvanično razveli, a sud je ćerkicu dao na starateljstvo majci dok je otac dobio pravo da je viđa dva vikenda u toku meseca.loading...