JEZIVO: Napili drugaricu pa je silovali

Policijskom istragom prikupljeni su podaci koji ukazuju da je Đ. K. najpre napio tinejdžerku, a potom joj u piće sipao drogu i neki afrodizijak, i nakon toga je brutalno silovao u svojoj sobi. Istraga je utvrdila da je S. J. (18) držao za ruke i usta nesrećnu devojčicu i da, iako je želeo i pokušavao, nije bio u u stanju da je siluje

Dvojici tinejdžera Đ. K. (16) i S. J. (18) određen je pritvor u trajanju do 30 dana po nalogu sudije Višeg suda iz Zrenjanina zbog sumnje da je Đ. K. silovao, a S. J. pokušao da siluje 15-godišnju devojčicu.

Devojčica je napastvovana u zrenjaninskom Domu učenika srednjih škola „Angelina Gojić Gina”.

Po njenim rečima, ona je silovana sredinom novembra, ali ga je prijavila vaspitačima tek 9. decembra.

Policijskom istragom prikupljeni su podaci koji ukazuju da je Đ. K. najpre napio ovu tinejdžerku, a potom joj u piće sipao drogu i neki afrodizijak, i nakon toga je brutalno silovao u svojoj sobi.

Takođe, istragom je utvrđeno da je S. J. (18) držao za ruke i usta nesrećnu devojčicu i da, iako je želeo i pokušavao, nije bio u u stanju da je siluje.

Više detalja o ovom gnusnom zločinu koji je šokirao javnost nije poznato jer Više javno tužilaštvo, u čijoj je nadležnosti predmet, niti Policijska uprava, nisu se zvanično oglašavali.