KOBNI BROJ 13: Devojka skočila sa 4. sprata

– Delovala je normalno i ništa nije nagoveštavalo šta će se desiti posle nekoliko minuta – ispričali su radnici.

Devojka stara oko 20 godina čije ime nije poznato ubila se u subotu oko 10.20 skokom sa četvrtog sprata zgrade u Golubačkoj ulici na Vračaru. Motiv nesreće se ne zna, a po svemu sudeći, nesrećna devojka je skočila iz stana u koji je tek trebalo da se useli. Hitna pomoć je brzo stigla, ali lekari nisu mogli ništa da učine.
Zgrada u kojoj se tragedija dogodila tek je izgrađena i stanovi su u fazi prodaje. Radnici koji su se juče zatekli na mestu nesreće rekli su da je nastradala devojka nekoliko dana ranije dolazila da pogleda stan.

Nije bila uznemirena

– Gledali su taj stan više puta. Reč je o stanu na četvrtom spratu broj 13. Trebalo je da ga kupe ili su ga već kupili, nisam siguran… U svakom slučaju, ona se pojavila oko 10 sati, delovala je normalno i ništa nije nagoveštavalo šta će se desiti posle nekoliko minuta – kaže jedan od radnika.
Prema njegovim rečima, devojka je bila ljubazna i zatražila je ključ da pogleda nešto u stanu.

Gledao kako pada

– Dali smo joj i seli da doručkujemo ispred zgrade. Nije prošlo ni pet minuta kad smo začuli snažan, tup udarac. Okrenuo sam se, a ona je nepomično ležala ispred ulaza u zgradu. Bilo je jezivo – rekao je uznemireno radnik koji nije želeo da se objavljuje njegovo ime. Kako kaže, kolega s kojim je sedeo video je kako telo nesrećne devojke leti i pada na beton.

– Baš u trenutku kad je skočila s terase, on je pogledao gore. Video je kako telo pada i udara u beton. Bio je u potpunom šoku. Ubrzo mu je pozlilo, zvali smo Hitnu pomoć i oni su ga odvezli – priča radnik i dodaje da će mu slika tragično nastradale devojke ostati u strašnom sećanju.

Činjenice
Hronologija

– 15. jun – Rade N. (63) ubio se hicem iz pištolja u stanu u Novom Beogradu
– 20. jun – S. S. preklala se nožem u kadi porodičnog stana u Ulici 27. marta
– 20. jun – V. R. (42) ugušio se s kesom oko glave koja je bila obmotana selotejpom