Krvavi obračun: Ispaljena dva hica, gost restorana ranjen u stomak

Došlo je i do tuče, a onda su se začula dva pucnja. Mladići su istrčali, a H. R. je po izlasku pao na ulicu.

H. R. (39) ranjen je u pucnjavi koja se u ponedeljak oko 22.30 dogodila u restoranu „Brvnara plus” u blizini Vojne bolnice u Kragujevcu. On je hicem iz pištolja pogođen u stomak, ali je operisan i u stabilnom je stanju. Na njega je pucala zasad nepoznata osoba iz grupe mladića s kojima se H. R. pre toga sukobio, piše „Kurir”.

– On je tokom večeri došao u lokal. Bio je pijan i ničim izazvan dobacivao je ostalim gostima. U jednom trenutku izvadio je pištolj i stavio ga na sto za kojim je sedeo. Zaposleni u lokalu su ga upozorili da to ne radi, zapretili su da će pozvati policiju, pa im je H. R. predao pištolj i jedan od radnika odložio je oružje kod šanka – kaže očevidac.
Malo posle toga u lokal je došla grupa mladića, seli su i naručili da jedu.

– H. R. je počeo i njih da provocira, a oni su mu uzvratili. Došlo je i do tuče, a onda su se začula dva pucnja. Mladići su istrčali, a H. R. je po izlasku pao na ulicu. Nisam video da li je upucan iz svog pištolja koji je neko dohvatio sa šanka, ili je neko od mladića s kojima se sukobio potegao svoje oružje – rekao je očevidac.