Krvavi obračun: Jednog mladića ubio, drugog teško ranio

Alen Filet (22) posle kraće svađe nožem usmrtio Branislava Kovačevića (27). Povređen Nenad Jovanović (33)

Alen Filet (22) iz Kovina uhapšen je zbog sumnje da je ubio jednog mladića, a drugog teško ranio. Kako se nezvanično saznaje, Filet se sumnjiči da je u Nemanjinoj ulici ispred broja 72 nožem po stomaku izbo Branislava Kovačevića (27), koji je preminuo u Urgentnom centru. Teške povrede i brojne posekotine naneo je i Nenadu Jovanoviću (33), koji je prebačen u pančevačku bolnicu. Kako Kurir saznaje, on nije u životnoj opasnosti.

Posvađali se

– Zločin se dogodio juče rano ujutru, oko 3.40 sati. Kovačević se vraćao iz noćnog provoda s drugom Nenadom Jovanovićem. Išli su Nemanjinom ulicom, a kad su prolazili pored stana na broju 72, došlo je do kontakta sa osumnjičenim. Verovatno su dva prijatelja bila glasna, što je iziritiralo osumnjičenog, koji je u stanu bio s devojkom – kaže sagovornik iz istrage. Filet je najpre počeo da viče, a onda je istrčao na ulicu i potegao nož.

Potraga za nožem

– Nastavio je da viče, a onda je nasrnuo na dvojicu prijatelja i izbo ih nožem, koji je poneo iz kuhinje – dodaje on.
Posle zločina Filet je bacio oružje i pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo uhapsila.
– Hitna pomoć brzo je stigla na lice mesta. Pokojni Kovačević bio je svestan na putu do bolnice, ali je preminuo u Urgentnom centru – dodaje on.
Za nožem kojim je ubijen Branislav Kovačević policija je tragala i tokom jučerašnjeg dana.