LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT: Poznata srpska voditeljka teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Kovina

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko devet sati dogodila u okolini Kovina.

Hronika
Dnevno.rs

Ekipe Hitne pomoći izašle su odmah na mesto nesreće, a novinarka je zadobila teške povrede glave.

Sa Sandrom u kolima je bila izvesna D.J. koja nije povređena, a na suvozačevom mestu bio je Aleksandar čija kuća je trebalo da se gradi.

Dendin automobil još uvek neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gde se i prevrnuo na krov.

Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikleštio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv – kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

– Nalazi se na odeljenju intenzivne nege i lekari čine sve da joj spasu život – objasnio je naš sagovornik i dodao da je žena, koja je upravljala automobilom, lakše povređena, dok je mladić, koji je takođe bio u kolima, na sreću, prošao bez povreda.