Misteriozna smrt dečaka: Preminuo od straha kada ga je uhvatilo obezbeđenje?

Šesnaestogodišnji A.R. iz Tornjoša, u opštini Senta, preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima u Trešnjevcu, selu kod Kanjiže.

Nesrećni slučaj dogodio se u subotu oko 3.30, ispred ugostiteljskog objekta „Atlantis”.

Nakon uviđaja, otvorena je istraga, a telo maloletnika, po naredbi Javnog tužilaštva, odvezeno je, radi obdukcije, u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, prenose Novosti.

Nalaz obdukcije, koji će biti poznat za dva do tri dana, treba da razjasni tajnu smrti ovog mladića, na čijem telu medicinska ekipa nije uočila tragove nasilja.

Još nema zvanične informacije o ovom slučaju.

Mladića je, kako saznaje list, zbog sumnje da je jednom gostu ukrao kožnu jaknu, pojurilo obezbeđenje veoma posećenog, ugostiteljskog objekta na ulazu u Trešnjevac. On je, uočivši opasnost, istrčao iz diskoteke i sakrio se u obližnjem šipražju. Bezbednjaci su ga, međutim, ubrzo pronašli i poveli prema Atlantisu.

Preplašeni šesnaestogodišnjak je, prema izjavi očevidaca, dok je koračao, u jednom momentu zastao, pao i – odmah preminuo. Momke iz obezbeđenja ugostiteljskog objekta policija je ispitala, a oni su navodno rekli da prema nesrećnom maloletniku nisu primenili nikakvu silu.