Nastradalog Miloša drugovi naterali da uđe u gepek ‘automobila smrti’?

Policija sumnja da su drugovi Miloša Jankovića naterali ili nagovorili da uđe prtljažnik kako bi ga u šali provozali, zbog čega se nesrećni mladić udavio u najgorim mukama.

Vozač Dušan Jovanović (19) i drugo dvoje preživelih Milica Jokić (18) i sin Olje Bećković Luka Višnjić (20) dali su oprečne izjave o tome kako je i zašto Miloš Janković (20) ušao u gepek BMW-a kojim su u subotu ujutru kod Ade Huje sleteli u Dunav, piše Informer.

– Troje preživelih dali su kontradiktorne izjave o tome kako se njihov drug Miloš Janković našao u gepeku auto kojim su sleteli u reku. Neko od njih je rekao da ih je u BMW-u već bilo petoro i da za Miloša nije bilo mesta. S obzirom na to da je u pitanju veliki auto, ta priča je sumnjiva. Drugi preživeli, međutim, kazao je da je Janković sam tražio da uđe u gepek. Treća verzija je da je hteo da fascinira Anastasiju i da je iz tog razloga vožnju od kluba na Dorćolu, gde su svo šestoro pre nesreće pili, nastavio u prtljažniku – otkriva izvor za Informer.

Zbog nepoklapanja iskaza preživelih, policija sumnja da je nesrećni mladić skončao u gepeku iz nekih drugih razloga.

– Sumnjamo da su drugovi Miloša nagovorili da legne u prtljažnik da ga iz zezanja provozaju. Moguće je da je nesrećni mladić negodovao ili se opirao, a da su ga oni pozadi „spakovali” i zaključali – kaže sagovornik za Informer.loading...