Očajni Tijanin otac apeluje na sve: Pomozite mi da nađem ćerku! (VIDEO)

Oko 500 Bajmočana, policajci, žandarmerija, psi tragači pretražili su u subotu naselje Ratu, ceo Bajmok i okolinu. Jedini trag koji su pronašli je bela starka za koju prijatelji i porodica tvrde da je njena. Njen otac Igor Jurić je uputio apel svima da ukoliko imaju pravu informaciju jave policiji.

– Nestala je nama draga Tijana Jurić u noći između petka i subote. Na sebi je imala belu majcu, svetle farmerke i bele starke. Ako imate bilo kakvu informaciju ili nađete bilo kakav trag javite nam na broj 0695232914 – rekao je Igor Jurić

 

Istraga o nestanku petnaestogodišnje Tijane Jurić iz Subotice je u toku, ali se još ne zna šta se s njom dogodilo u noći između petka i subote u Bajmoku, na putu do Sportskog centra na Rati.
Devojčica iz Subotice je letnji raspust provodila kod bake i deke u Bajmoku, a u petak uveče je bila sa društvom na zabavi gde je od druga pozajmila duksericu. Imala je na sebi belu majicu, svetle farmerice i bele starke. Do kuće su je pratili drugarica i drug, ali pošto je zaboravila da vrati duks koji je nosila vezan oko struka, odlučila je da se vrati do Sportskog centra.

Tijanu je čekao dečak koji joj je pozajmio duksericu, ali se ona nije pojavila, zbog čega joj je krenuo u susret. Poznavajući je kao dobru i savesnu, odmah je obavestio ostale drugare da je nema i potraga za njom je počela već oko jedan sat posle ponoći.

Oko 500 Bajmočana, policajci, žandarmerija, psi tragači pretražili su u subotu naselje Ratu, ceo Bajmok i okolinu. Jedino što je pronađeno na „letnjem putu”, u blizini kanala iz kojeg su vatrogasci ispumpali vodu, jeste bela starka za koju prijatelji i porodica tvrde da je njena.

– Čula sam da je trebalo da se kad stigne kući javi drugarici na Fejsbuk. Pošto nije to učinila, niti se javljala na telefon, odmah je bilo jasno da se nešto čudno i sumnjivo dogodilo. I deca i odrasli znaju da je bila uzorno dete, nikada nije kasnila a da se nije javila i nikada ništa loše ne bi uradila. Strah nas je huligana, u blizini je granica sa Mađarskom i čovek svašta pomisli. Samo da je dete živo, nadamo se da je dobro i da ćemo je ugledati nasmejanu – kaže Bajmočanka iz naselja Rata.