Perčeviću pritvor do 30 dana: Nije izneo odbranu pred sudijom!

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, kako ne bi uticao na svedoke koji će biti saslušani.

Vlasniku kompanije “Interkomerc” Goranu Perčeviću sudija za prethodni postupak Viseg suda u Beogradu, odredio je večeras pritvor do 30 dana!

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, kako ne bi uticao na svedoke koji će biti saslušani, kao i zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo, ukoliko bi bio pušten na slobodu. Perčević je uhapšen u subotu u stanu prijatelja zbog malverzacija oko 34 kredita bez pokrića, koja je uzeo kod Univerzal banke. On nije izneo odbranu niti se izjasnio o krivici.

Dvojica Perčevicevih prijatelja, koji su se sumnjičili da su mu pomagali u skrivanju, pušteni su na slobodu, piše „Kurir”.

Vlasnik Interkomerca Goran Perčević, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio višemilionske malverzacije sa Univerzal bankom, do kraja dana će biti priveden na salušanje u Više tužilšstvo u Beogradu.
Perčeviću, koji je uhapšen u subotu uveče, večeras ističe policijsko zadržavanje od 48 sati u kom roku mora da bude predat tužilaštvu. Više tužilaštvo u istom roku, do večeras, treba da donese odluku da li će tražiti od suda da se Perčeviću odredi pritvor, ili neka druga mera za obezbeđenje okrivljenog.