Policija saslušala Gorana Jevtića

Glumac saslušan po prijavi roditelja maloletnog dečaka iz Sombora koji ga optužuje za obljubu.

Goran Jevtić saslušan je juče po nalogu somborskog tužilaštva. Policijski inspektori su posetili glumca u njegovom stanu u Beogradu.

– Goran je inspektorima rekao da ništa od optužbi nije istina, da su u pitanju gluposti, da nema pojma odakle policiji uopšte takve informacije … – rekao je neimenovani izvor iz policije “Blicu”.

Isti izvor dodaje da je jedan od inspektora upitao Jevtića da li bi pristao na poligrafsko ispitivanje i da je glumac odgovorio da “verovatno bi”, ali tek nakon konsultacija sa advokatom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo da su na zahtev Višeg tužilaštva u Somboru obavili više informativnih razgovora.

Porodica maloletnog dečaka iz Sombora je nedavno podnela prijavu protiv glumca da je tokom festivala Pozorišni maraton, koji je održan u junu ove godine, u toaletu pozorišta obljubio dečaka.

U krivičnoj prijavi protiv glumca se opisuje šta se dešavalo te večeri u somborskom pozorištu, tačnije roditelji ponavljaju priču svog sina: Prema dečakovoj verziji, incident se dogodio u četiri sata posle ponoći. Obojica su bili pripiti i glumac je u jednom trenutku poljubio dečaka. Ovaj ga ga je odgurnuo, ali je glumac tada seksualno iskoristio maloletnika, koji je nakon par minuta iz toaleta istrčao uplakan. Taj momenat je video jedan od svedoka, koji je to opisao policiji, piše “Blic”.

Dečak je ispričao roditeljima šta se dogodilo, a otac ga je odmah odveo u policiju gde je podneo prijavu protiv Jevtića. Posle saslušanja kod tužioca, otac je povukao prijavu. Majka dečaka je ponovo, pre dvadesetak dana, otišla direktno kod tužioca i ponovo podnela krivičnu prijavu protiv Gorana Jevtića.loading...