Marko Milićev (34), osumnjičen da je svojim 'mini kantrimenom' 25. jula prošle godine na Brankovom mostu u Beogradu pokosio i usmrtio Luku Jovanovića, u ponedeljak je pokušao da se ubije u Centralnom zatvoru.

Kako ”Naše novine” nezvanično saznaju, Milićev je pokušao da preseče vene, ali su povrede lakšeg oblika pa su brzo sanirane.

Pretpostavlja se da je Milićev žilet izvukao iz plastičnog brijača, a izvor blizak ”Našim novinama” navodi da je osumnjičeni sebi naneo posekotine na podlaktici, ali da je zatvorsko osoblje veoma brzo reagovalo pa mu je odmah ukazana lekarska pomoć.

– Njegove rane nisu bile duboke i odmah su sanirane na Vojnomedicinskoj akademiji gde je prebačen. Nakon pregleda Milićev je vraćen u Centralni zatvor, na odeljenje psihijatrijske bolnice – kaže dobro obavešteni izvor iz istrage.

Kako ”Naše” saznaju, vozač ”kantrimena” je u jako lošem psihičkom stanju, a pretpostavlja se da je tome uzrok činjenica da je postao svestan da je krivac za tešku saobraćajnu nesreću i smrt 21-godišnjeg Luke Jovanovića.

– Optuženi se u poslednje vreme zatvorio u sebe i veoma slabo komunicira. Na poslednjem suđenju sedeo je pognute glave i gledao samo u jednu tačku – rekao je izvor upućen u dešavanja vezana za ovaj slučaj.loading...