Posvađao se sa bratom u kafani, pa ga izbo nožem

Bujanovačka policija operativnim radom uhapsila je mladića koji je posle kafanske svađe nožm izbog svog brata sa kojim se prethodno zakačio u obližnjoj kafani

Policija u Vranju saopštila je da je intenzivnim radom bujanovačkih policajaca pronađena osoba koja je nožem u grudi ubola petnaestogodišnjeg B.E. iz Bujanovca.

Policija, međutim, nije saopštila ni inicijale uhapšenog, jer kako je rečeno u Policijskoj upravi u Vranju, „kada je slučaj u redovnom postupku, imena i inicijali se ne objavljuju”.

Goran Jovčić iz službe analitike PU Vranje potvrdio je da je osumnjičen u utorak uveče članu porodice nožem naneo tešku telesnu povredu, u dvorištu porodične kuće u Bujanovcu.

– Povređenom je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bujanovcu, odakle je prebačen u Zdravstveni centar Vranje, gde je zadržan na lečenju.

Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice u Bujanovcu – dodao je Jovčić.

Kako se nezvanično saznaje, neimenovani osumnjičeni je nakon kraće svađe u obližnjoj kafani nožem napao svog rođenog brata B.E. i tom prilikom mu naneo povredu opasnu po život.

Nožem ga je ubo u levu stranu grudnog koša, zbog čega je medicinska pomoć mladiću ukazana na odeljenju Hirurgije u Vranju.

Iako se nedvosmisleno radi o pokušaju ubistva, policija je saopštila da će protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.