Probudio se iz kome: Policija ima DNK napadača na Beka

Pucnjava se dogodila ispred kuće Milana Beka, u beogradskom naselju Senjak, u ulici Andre Nikolića, rečeno je agenciji Beta. Beko je upucan u stomak sa dva metka!

Prema saznanjima Kurira nađeno je dovoljno tragova na mestu zločina, na osnovu koji će moći da se dođe do DNK napadača.

Taj list piše da napadač koji je pucao imao je na sebi plavu jaknu i crnu duksericu i nosio je kapuljaču. On je sačekao automobil Milana Beka, koji se vraćao kući i, oko 17 časova, ispalio oko šest hitaca u smeru automobila “mercedes”. Najmanje tri metka su pogodila Beka, a kako saznajemo, vozač je veoma brzo reagovao, pošao u rikverc i pobegao sa lica mesta.

Pričao sa advokatom u trenutku napada

Kako saznaje “Blic”, Milan Beko je u trenutku kad je napadač pucao u njega pričao telefonom sa advokatom Nenadom Popovićem. Advokat, međutim, nije imao komentara na ova saznanja.
– Ne želim da komentarišem ništa u ovom trenutku – rekao je Popović.

Biznismen Milan Beko ranjen je danas sa dva hica u stomak, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Beko je u bolnicu dovezen bez svesti a sa njim je bio vozač. Operisan je, njegovo stanje je trenutno stabilno ali se lekari uzdržavaju od davanja prognoza.

– Beko je zadobio povrede abdomena. Operisan je i za sada je stabilno – rekao je za “Blic” jedan od lekara Urgentnog centra.

Kako saznajemo, operaciji je prisustvovao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Policija traga za napadačem.

Radio-televizija Srbije nezvanično saznaje da je u toku operacija Milana Beka u Urgentnom centru.

Nepoznati napadač je Beka čekao u žbunju i pucao na Beka dok je izlazio iz automobila.

Biznismen Milan Bek nije član nijedne stranke, mada je bio ministar u vladama SPS, ND i JUL. Učestovao je u nekoliko najvećih privatizacija, a u poslednje vreme pominjao se kao kandidat za direktora “Železnica Srbije”.loading...