Raspisana poternica za Radomirom Počučom

Viši sud u Beogradu odlučio je danas da raspiše poternicu i odredi pritvor bivšem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice MUP Radomiru Počuči.

Počuči se sudi zbog sumnje da je ugrozio sigurnost Ženama u crnom pretnjama koje je uputio preko društvene mreže Fejsbuk.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu još je u u oktobru ove godine naložio policiji da privede Počuču (44), na sledeće suđenje jer se po drugi put zaredom nije pojavio na suđenju, niti je sud obavestio o razlozima nedolaska.

Sud je tada ponovio svoju naredbu od 17. septembra jer se Počuca, ni tada nije se pojavio u sudnici.

S druge strane Počuča, koji se trenutno nalazi u Novorusiji kao dobrovoljac, poručio je pre nešto više od mesec dana putem Fejsbuka zvaničnicima Srbije da ga zanima ko će krenuti da ga hapsi, jer će, kako kaže taj neko morati da puca.

– E, baš da vas vidim, mamu vam je*em janičarsku, kako ćete da pohvatate, pohapsite i osudite sve vehabije i šiptare iz Raške i sa Kosmeta, jer je Kosmet deo Srbije, neodvojivi naravno – napisao je Počuča.

On je poručio vlastima u Srbiji da prvo hapse one koje su u ime Alaha ubijali druge narode samo zato što ne veruju u istog Boga.

– Kada njih sve pohvatate, onda ću vam mirno pružiti ruke za stavljanje lisica. A ako ćete samo da hapsite Srbe koji su branili nejač po Novorosiji, možete da me uhvatite za mog vršnjaka, a da vidim koji će kurvin sin da krene da me hapsi… Jer će morati da puca – napisao je Počuča.loading...