SRBIJA U SUZAMA: Ovako se od poginulih u ‘automobilu smrti’ opraštaju rodbina i prijatelji (FOTO)

Porodica, prijatelji, rodbina i drugovi tinejdžera koji su u subotu poginuli u nesreći kod Ade Huje danas se opraštaju od svojih voljenih. Čitulje su danas objavljene na nekoliko strana u dnevnoj štampi.

U nezapamćenoj tragediji koja se dogodila u subotu ujutru kod Ade Huje u Beogradu utopili su se Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20).

Za njima žale porodica, rodbina, prijatelji, ali i cela Srbija.

„Miloško, anđele naš, život za tobom nam je bio najlepši san. Zauvek ćeš živeti u našim srcima”, ovim rečima se od Miloša koji je bio zatvoren u prtljažniku BMW-a opraštaju otac, majka i najbliža porodica.

„Nemanja, bio si veći od reči. Zauvek u našim srcima”, „Anđeli naši neka vam duša nađe večni mir”, „Neco, u našim srcima i našim mislima ćeš uvek biti živ”, samo su neke od poruka koje su porodica i prijatelji dali u čituljama.

Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.

Prema poslednjim informacijama, Dušan Jovanović koji je vozio BMW nalazi se na psihijatrijskom odeljenju bolnice zbog nervnog rastrojstva.