Stigli rezultati analize krvi: Vozač BMW-a vozio pod dejstvom alkohola i bez dozvole

Rezultati analiza pokazuju da Dušan Jovanović (19), koji je vozio BMW kada su poginuli Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) na Adi Huji, nije bio pod dejstvom narkotika.

On je bio pod destvom alkohola, što je i priznao na saslušanju. Laboratorijska analiza je pokazala da je imao 0.85 promila što znači da je bio svestan svojih postupaka.

On je juče saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu, koje je predložilo pritvor od 30 dana, a koji mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda. Na saslušanju je priznao da je vozio automobil bez dozvole i da je pio.

Dušan Jovanović je vozio BMW bez dozvole, brzinom većom od 110 kilometara na sat i sleteo je sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav.
Sin Olje Bećković na operaciji

BMW sa šestoro mladih uleteo je u Dunav u petak u 3.50 ujutru na Adi Huji. Iz potopljenog automobila osim vozača uspeo je da izađe sa suvozačkog mesta Luka Višnjić (20), sin Olje Bećković, koji se oporavlja i danas bi trebalo da bude operisan, kao i Milica Jokić (18). Na zadnjem sedištu su se udavili Nemanja i Anastasija, dok je Miloš umro u gepeku.loading...