Strašno: Udavio se maloletnik u Dunavu, za telom se i dalje traga

Tokom popodnevnih časova u Negotinu se udavio Mihajlo Kolić (17), dok se kupao sa još četvoricom svojih prijatelja. Vatrogasci, policija i ronioci i dalje tragaju za njegovim beživotnim telom.

– Mihajlo i njegovi drugovi došli su na negotinsku plažu Kusjak da se osveže u Dunavu. Ona je od grada udaljena oko sedam kilometara, tako da su došli taksijem. Njegovi drugovi su ušli u vodu, rashladili se, a kada su izašli videli su da nema Mihajla koji je neplivač. Počeli su da ga dozivaju iz sveg glasa, to je čuo taksista koji ih je dovezao i odmah pozvao policiju – kaže za Blic, jedan meštanin koji ne želi da mu se pominje ime u ovoj tragediji.

Na licu mesta se našla policija, hitna pomoć, vatrogasci i ronioci, ali od maladića ni traga ni glasa. Za njegovim telom se i dalje traga.

Na mestu gde su se maldići kupali napravljena je betonska plaža koja, a u vodu se ulazi sa oko 3 metra. Malo dalje beton prestaje, a dubina odjednom doseže 7 metara. Navedeni deo plaže je 300 metara udaljen od hidroelektrane Đerdap 2.