Strava i užas na Novom Beogradu: Direktor ‘Samsunga’ pretukao radnicu i pretio joj smrću!

Srpsko sedište kompanije 'Samsung' na Novom Beogradu postalo je poprište nasilja neslućenih razmera kada je direktor ove firme Čan Vu Park iz Južne Koreje pretukao radnicu iz marketinga Mariju Marković (27), uz pretnje da će je ubiti!

On je, naime, nesrećnu devojku pozvao na razgovor u svoju kancelariju koja ima staklene zidove. Onda je, prema njenim rečima, tražio da mu pokaže finansijski izveštaj. Kada mu je Marija odgovorila da je svu dokumentaciju prosledila direktoru svog sektora, Park je upitao da mu kaže koliki su njeni dugovi. Devojka je negirala da ima bilo kakve dugove, a pomahnitali Park je tada nasrnuo na nju i počeo da se iživljava.

– Prvo me je šutirao, a onda me pesnicama udarao u rebra i stomak. U jednom trenutku je dohvatio stolicu i njom zabravio vrata kako niko ne bi mogao da uđe u kancelariju – ispričala je za dnevni list „Informer” nesrećna devojka, dodajući da je ona za to vreme pokušavala da pobegne od njega, usput vičući kako nije kriva.

– Vikao je „Ubiću te!” Tada sam počela da dozivam u pomoć, nadajući se da će me spasti kolege koje su sve to gledale kroz stakleni zid. Bila sam prestravljena i misila sam da će me zaista ubiti. Bežeći od njega oko stola, dohvatila sam telefon da pozovem policiju. Međutim, direktor me je uhvatio za ruku i počeo da je zavrće sve dok mi aparat nije ispao. Kada je postao svestan da ga svi gledaju, počeo je da sam sebe grebe po licu, vičući da sam mu to ja uradila – ispričala je nesrećna Marija, dodajući da je posebno šokirana ponašanjem kolega koje su sve to gledale, a nisu ni pokušali da joj pomognu.

Tragom ove informacije, kontaktirali smo marketing službu ove kompanije, kako bismo pokušali da dobijemo više informacija:

– Sprovodimo potpunu i temeljnu istragu ovog pitanja, i to nam je najveći prioritet, kao i saradnja sa nadležnim institucijama. Dobrobit zaposlenih je za kompaniju Samsung od izuzetne važnosti, stoga ne tolerišemo upotrebu nasilnog ili pretećeg ponašanja – rekli su kratko za Dnevno.rs predstavnici kompanije „Samsung”.loading...