Terzić nalupao šamare Cecinoj ćerki

Kostadin Terzić prošle nedelje ispred svoje kuće pretukao je Anastasiju Ražnatović, a u čitavu tuču se uključila grupa mladića koja je napala sina čelnika Zvezde. Pometnji se priključio i prvi čovek Zvezde, koji je zbog toga i priveden.

Najčuvanija estradna tajna protekle nedelje glasi: sin Zvezdana Terzića, Kostadin pre nekoliko dana pretukao je svoju devojku Anastasiju Ražnatović, ćerku Svetlane Ražnatović, saznaje Telegraf iz izvora bliskih MUP-u Srbije.

Do sukoba je došlo u blizini Omladinskog stadiona u celoj frci je učestvovao i prvi čovek Zvezde Zvezdan Terzić, koji je na kraju završio u policijskoj stanici.

Kako navodi sagovornik Telegrafa „Kostadin Terzić je pred svojom kućom na Karaburmi, u blizini Omladinskog stadiona nekoliko puta udario Anastasiju”.

Njihovu svađu, koja je kulminirala u sukob na otvorenom primetila je grupa mladića, koja je prišla u želji da odvoji Kostadina od Anastasije. Tu zaplet tek počinje. Dvadesetdvogodišnji sin Zvezdana Terzića je od ovih momaka u gužvi dobio nekoliko udaraca, a sukob i galama koji su nastali ispred zgrade alarmirala je i Kostadinovog oca Zvezdana Terzića, tvrdi izvor.

– Novi čelnik Zvezde je, čuvši šta se dešava ispred ulaza izašao sa svojim vozačem i krenuo da se obračunava sa napadačima na svog sina. Došlo je do fizičkog sukoba, a posle razmene udaraca policija je ubrzo stigla na mesto događaja i privela aktere ovog nemilog događaja, a među njima se našao i v.d. direktora Crvene Zvezde – zaključuje izvor Telegrafa iz MUP-a, dodavši da je Zvezdan Terzić vrlo brzo pušten iz pritvora.

Čini se da je čitava stvar zataškana i da je Cecina ćerka oprostila svom dečku šamare, pošto su proteklih dana njih dvoje okačili na svoje Facebook profile zajedničke fotke s letovanja u Budvi.

Prošle nedelje Anastasija Ražnatović uslikana je na aerodromu Nikola Tesla uoči odlaska na more, a vrlo brzo joj se na Jadranu pridružio i Kostadin.

Njih dvoje su u vezi od aprila meseca, bilo je i turbulentnih perioda, a prema poslednjim signalima iz Budve, Anastasija i Kostadin ponovo odlično funkcionišu, jer Anastasija redovano „obaveštava” pratioce fotkama, na kojima se vidi da je ponovo u ljubavi s mladim Terzićem.