Teška saobraćajna nesreća u Čačku, žena u komi!

Tri osobe su povređene, od kojih dve teško, u sudaru taksija i kombi vozila na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine u centru Čačka.

Povređena žena, prema proceni očevidaca stara oko 60 godina, vozila se na zadnjem sedištu taksi vozila marke ”pežo” koje se kretalo Ulicom kneza Miloša u pravcu pošte.

Do stravičnog sudara došlo je kada se na raskrsnici u „pežo” zakucao kombi beogradskih regisatrskih oznaka koji je velikom brzinom naišao iz smera hotela „Morava” i nije stao na znak stop.

Od siline udara slomljen je saobraćajni znak i oštećen jedan auto na parkingu u neposrednoj blizini.

Povređenu ženu pripadnici odeljenja za vanredne situacije jedva su izvukli iz smrskanog automobila i ona je sa povredama opasnim po život vozilom hitne pomoći prebačena u urgentni centar čačanske bolnice. Vozač taksija doživeo je lakše povrede.

– Bilo je pitanje dana kada će na ovoj raskrsnici neko da nastrada, s obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu, a semafori ne rade zbog rekonstrukcije toplovoda na trasi Nemanjine ulice. Svaki dan ovde bude nekoliko manjih sudara – rekao nam je jedan od očevidaca koji živi u obližnjoj zgradi.

Prema rečima portparola čačanske bolnice, dr Miroslava Sretenovića u ovu ustanovu je primljeno troje povredjenih u udesu, od kojih je dvoje sa teškim telesnim povredama.

– Jedna žena je primljena u bolnicu u komatoznom – besvesnom stanju, muškarac je zadobio prelom kostiju karlice, a treći pacijent nema vidljivih povreda, ali je zadržan radi dalje opservacije –  kazao je on za beogradske agencije.