Težak udes kod Bogoslovije, taksista umro tokom vožnje

Jutros oko 8 sati kod Omladinskog stadiona u Beogradu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan muškarac star 70 godina preminuo, a dve devojke su povređene.

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u udesu koji se jutros dogodio kod Bogoslovije u Beogradu.

– Vozač taksi vozila imao je 70 godina i kako navodno saznajemo umro je pre udesa – kaže za Dnevno.rs Nada Macura iz beogradske Hitne pomoći.

Kako ona navodi, povređene dve osobe su ženskog pola i nalazile su se u drugom vozilu. Vozačica (49) je zadobila povrede glave i razderotine, dok je druga osoba (47) koja se nalazila u vozilu, takođe povredila glavu, a sumnja se i na lom ruke.

Žene su, srećom, sedele napred jer je zadnji deo njihovog automobila potpuno uništen.

Vozač koji je izazavao sudar nastavio je da se automobilom kreće još oko 70 metara posle čega je i on udario pravo u banderu. Radnici u objektima koji se nalaze nekoliko metara od mesta udesa su u šoku i kažu da je velika sreća da je auto udario u banderu, a ne u njih.

Od siline udara uništen je prednji deo „fiata” kojim je upravljao nesrećni čovek.

Prema nezvaničnim informacijama on se prilikom udara kretao većom brzinom, između 60 – 80 kilometara na sat. Iz MUP-a su rekli da je potrebno da se izvrši detaljniji uviđaj. Do sudara je došlo odmah na početku Ruzveltove (kod Bogoslovije).

Zbog tog udesa tramvaji na linijama 3 i 12 bili su u zastoju do 09.20 časova, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Zastoj je oko 09.30 otklonjen, a saobraćaj u tom delu grada je normalizovan, istakli su u toj službi.