Tijana Jurić viđena u Mađarskoj?

Ima ozbiljnih indicija da osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, posle sastanka sa predstavnicima mađarske policije.

Nestanak devojčice Tijane Jurić bila je tema razgovora srpskog ministra policije Nebojše Stefanovića i predstavnika mađarske policije, javlja dopisnik RTS-a.

Stefanović je, takođe, rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put „detektovan” dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj.

Stefanović je, nakon sastanka sa mađarskim policajcima, rekao i da mogućnost otmice nije isključena i pozvao građane da se ne samoorganizuju kako ne bi uništili eventualne dokaze.

Policija je odlučna da nastavi posao sve dok ovaj slučaj ne bude rasvetljen, rekao je Stefanović, koji je u Bajmoku posetio i mesto na kojem je Tijana Jurić viđena poslednji put.

I na društvenim mrežama se intenzivno traga za nestalom Tijanom, a prema poslednjoj informaciji koja je objavljena na jednoj od Fejsbuk stranica koje se bave potragom navedeno je da je pronađen novi trag koji ukazuje na to da je Tijana, ipak, odvedena u Mađarsku.

 

 

Subotičkoj policiji u subotu, 26. jula, u 1.30 posle ponoći, prijavljen je nestanak petanestogodišnje devojčice.

Po dobijanju prijave, policijski službenici su preduzeli hitne mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja Tijane, koja je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 nedaleko od Sportskog centra „Rata” u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe u Bajmoku.

S obzirom na to da je reč o nestanku maloletne osobe pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u akciju pronalaženja uključene su i specijalističke ekipe MUP-a Srbije, saopštila je ranije Policijska uprava u Subotici.