Tinejdžerka Tijana J. nestala noćas u Subotici!

Tijana J. (15) iz Subotice poslednji put je viđena na putu prema Rati, kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru Rata. Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između 12 i 1 sat posle ponoći.

Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na Fejsbuku kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah posle jedan sat posle ponoći. Na Sportskom centru Rata okupilo se pedesetak Tijaninih drugova i drugarica, grupa roditelja i članovi njene porodice. Na putu koji vodi prema Sportskom centru, pronađena je bela startas patika za koju drugovi i drugarice sa kojima se družila, kao i članovi porodice tvrde da je njena. U potragu za Tijanom ubrzo se uključila i policija.

Tokom noći desetak automobila, roditelji i deca na biciklima obišli su sve ulice na Rati i Bajmoku, sva mesta na koja je odlazila dozivajući Tijanu, ali bezuspešno.

Njen nestanak prijavljen je Policiji, kao i Žandarmeriji, a nadležne službe nisu uspele da lociraju njen mobilni telefon, koji se u međuvremenu ispraznio, jer je za podnošenje zahteva za lociranje broja neophodno da prođe 24 časa od prijave nestanka.

Nada da će se Tijana vratiti još nije izgubljena, a porodica, komšije, drugovi i drugarice nepomično stoje ispred njene kuće u nadi da će je ugledati živu i zdravu.

Ako imate bilo kakve informacije o nestaloj osobi, pozovite najbližu policijsku stanicu.